Lirik lagu daerah jawa barat 1




Mesatngapungluhur jauh di awang awang
Meberkeunjanjangna bangun taya karingrang
Kukuna ranggaos reujeungpamatukna ngeluk
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
gadangjeungpartentang taya badingan nana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan ka sieun leber wawanenna
Manuk dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia jaya
Manuk dadali pang kakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukamna bangsa di nagara Indonesia

sumber : retno-iswandari.blogspot.com

Bubuy Bulan

Karangan / Ciptaan : Benny Korda
Bubuy bulan
Bubuy bulan sangray bentang
Panon poe
Panon poe disasate
Unggal bulan, unggal bulan
Unggal bulan abdi teang
Unggal poe,unggal poe
Unggal poe oge hade
Situ Ciburuy
laukna hese dipancing
Nyeredet hate
Ningali ngeplak caina
Duh eta saha nu ngalangkung
unggal enjing
Nyeredet hate
Ningali sorot socana

Tokecang

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang sapependil kosong
Aya listrik di masigit meuni caang katingalna
Aya istri jangkung alit karangan dina pipina
Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang angeun kacang sapependil kosong






ARTIKEL YANG DISARANKAN: Benua lemuria (1)Candi Sukuh dan Candi Penataran(1)Hartharnus menjadi Atlantis/nusantara/indonesia (1)Inilah Piramida Raksasa di dalam Bukit di Garut Jabar (1)KERAJAAN KANDIS “ATLANTIS NUSANTARA” (1)kisah benua yang hilang (1)Legenda Toraja dan Nusantara Asal Peradaban Dunia (1)meninggalnya osamah bin laden (1)Misteri Atlantis (1)Misteri Candi Cetho (1)Sundaland = Benua Atlantis yang Hilang (1)Terjadi Perang Nuklir Pada Zaman Prasejarah (1)Ternyata Benar Benua Atlantis Itu Indonesia (1)

lagu,syair,lirik lagu,nada,lagu nasional,lagu wajib,lagu lagu daerah,lagu perjuangan,sejarah,prasejarah,lagu anak anak, lagu pendidikan,lagu garut